Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords, RTB House Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

Care este rolul termostatului?

Termostatul este o componenta complexa ce detine un rol principal in sistemul de racire al autovehiculului.

 

 

Sistemul de racire a motorului este unul din principalele ansambluri de componente ale masinii tale ce necesita o atentie ridicata in perioada schimbarilor de temperatura.

Racirea este unul din procesele care asigura functionarea in parametrii corecti a motorului. Nefunctionarea corespunzatoare a sistemului de racire duce inevitabil la blocarea motorului datorita dilatarii pieselor mecanice din interior, dilatare cauzata de caldura generata de combustie si forta de frecare.

Una din cele mai eficiente procedee de racire este cea care are la baza lichidul.

 

Elementele sistemului de racire sunt:

  • pompa de apa
  • termostat
  • senzor de temperatura
  • conducte
  • lichid
  • radiator racire motor

 

Ce este termostatul?

Este o piesa de mici dimensiuni dar cu caracter complex, ce poate cauza defectarea in totalitate a motorului daca cedeaza. Fiind piesa mecanica compusa din doua arcuri, doua supape si un cilindru cu o rezistenta termica la interior, acesta functioneaza ca o valva dubla: permite lichidului de racire sa intre printr-o parte si sa iasa prin doua parti, in functie de temperatura. Rolul acestuia, atunci cand motorul este rece, pana la momentul atingerii temperaturii optime de functionare, este de a dirija lichidul sa ocoleasca radiatorul si sa circule doar in motor. Atunci cand temperatura creste, termostatul inchide o valva si o deschide pe cea care conduce lichidul spre conducta care face legatura cu radiatorul.

Functionarea necorespunzatoare a acestei componente poate duce la:

  1. Supraincalzirea motorului are cauza blocarea in pozitia de inchis.
  2. Incapacitatea atingerii temperaturii optime de functionare a motorului are cauza blocarea in pozitia deschis.

Pentru a evita aceste probleme, instalatia de racire a motorului are nevoie de antigel si apa distilata. Se verifica anual concentratia  (toamna) si se inlocuieste tot lichidul de racire la un interval de 2-3 ani. De fiecare data cand aceasta componenta se schimba, se face odata cu garnitura. Dupa inlocuire se verifica termocupla electroventilatorului de racire si supapa din capacul radiatorului sau a vasului de expansiune. Daca se constata aparitia depunerilor de calcar in instalatie se adauga un aditiv special de curatare inainte de golire. 

 

 

 

* Pe AutoEco.ro beneficiezi de multiple optiuni de plata a comenzilor de piese auto si a serviciilor adiacente, din care o poti alege pe cea mai potrivita pentru tine:

Daca esti posesor al cardului de cumparaturi STAR emis de Banca Transilvania, poti face achizitii in 12 rate fara dobanda de pe AutoEco.ro in intervalul 8 octombrie – 10 ianuarie 2019.

Comentarii

Scrie un comentariu
Nu exista comentarii pentru aceasta postare !