Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords, RTB House Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

Cum iti pregatesti masina pentru vacanta de vara

 

Confortul si comoditatea unui drum lung sunt doua dintre motivele pentru care alegem sa plecam in vacanta cu masina personala.

Dar ce facem atunci cand cheltuielile par sa ne tina pe loc?

 

 

Conform unui sondaj la nivel national, 6 din 10 romani aleg sa mearga vara aceasta in vacanta cu masina personala.

Pentru ca pe timpul verii distantele parcurse cu autovehiculele personale ajung la aproximativ 5.000 de kilometri pe sezon, recomandam o verificarea amanuntita a masinii inainte de a pleca in vacanta, pentru a remedia posibile defectiuni si a preintampina eventuale probleme frecvente care pot aparea la drum lung.

 

Pregatirea masinii pentru vacanta si pentru perioada de vara necesita un buget de aproximativ 700 de lei.

 

Pentru ca amanarea in mod uzual a lucrarilor de reparatie importante la masina se datoreaza investitiei financiare, acum ai posibilitatea de a plati in rate fara dobanda orice achizitie din magazinul online.

Ce ai de facut pentru a avea o calatorie sigura si confortabila?

Inainte de a pleca la drum, nu uita de revizie!

Daca pleci in vacanta cu masina, verifica filtrele si nivelul uleiului de motor, sistemele de suspensie, directie si de franare, anvelopele, sistemul de lumini, precum si solutia de climatizare. Este importanta si efectuarea unei diagnoze, folosind un tester specializat, a calculatorului motor si a tuturor sistemelor de siguranta. in plus, este recomandat ca intervalul de revizie a nivelului uleiului de motor sa nu depaseasca 12 luni sau maximum 15.000 de km parcursi. 

Este important ca orice verificare sa fie facuta doar de personal specializat in service-uri autorizate.

Daca nu au fost inlocuite deja anvelopele de iarna cu anvelopele de vara, aceasta operatiune este obligatorie inainte de a pleca la drum lung. Inainte de a fi montate, trebuie verificat nivelul de uzura al anvelopelor de vara, presiunea si eventuale deformari si lovituri. 

Daca in masina vor fi si copii, este esential ca acestia sa calatoreasca in conditii de siguranta. Potrivit legislatiei in vigoare, soferii sunt pasibili de amenzi daca transporta copii care nu folosesc centurile de siguranta sau scaune auto corespunzatoare varstei. Codul Rutier impune folosirea scaunelor auto speciale omologate pentru copii sub varsta de 3 ani si centura de siguranta pentru cei intre 3 si 12 ani. Este interzisa transportarea copiilor sub 12 ani pe scaunele din fata ale masinii.

 

Ce probleme ce pot aparea la masinile rulate vara?

  • Masinile pot avea scurgeri de lichid, precum lichidul de frana, cel de servodirectie, antigelul sistemului de racire al motorului si uleiul de transmisie. Pentru a preintampina aceste situatii, este necesara o verificare la un service autorizat inca de la observarea primelor pierderi.
  • Inainte de vacanta, este recomandata si verificarea sistemului de franare. Placutele de frana trebuie sa aiba o grosime cat mai mare, mai ales la rotile din fata, unde uzura intervine mai rapid, iar lichidul de frana trebuie inlocuit o data la doi ani.
  • Pot aparea probleme ale sistemului de aer conditionat cauzate de pierderi de freon si defectarea compresorului, iar igienizarea sistemului de ventilatie este esentiala inainte de plecarea in vacanta.
  • Filtrul de habitaclu (de polen), care filtreaza aerul inainte de intrarea in sistemul de climatizare pentru a fi racit si/sau distribuit in interiorul autovehiculului, trebuie inlocuit pentru a asigura confortul necesar pasagerilor.
  • La rularea cu viteza in conditii de nisip sau pietris, parbrizul poate fi afectat. tot viteza si parcurgerea unui numar mare de kilometri pe suprafete accidentate pot duce la defectiuni ale sistemului de suspensie.

 

Hai pe site si cumpara in 6 RATE, fara dobanda, prin Cardul STAR de la Banca Transilvania toate piesele, anvelopele si accesoriile auto necesare pregatirii masinii tale pentru vacanta!

Galerie foto

Comentarii

Scrie un comentariu
Nu exista comentarii pentru aceasta postare !