Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords, RTB House Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

Tu ti-ai pregatit masina pentru vacanta?

 Pentru ca suntem in plin sezon al vacantelor si calatoriilor si, pentru ca stim ca de cele mai multe ori alegi confortul unui drum in masina personala, iti prezentam cateva sfaturi de care sa tii cont inainte de a te pune in miscare.

 ____________________________________________________________________________________________________

 

Pentru a avea o vacanta fara incidente, alege sa acorzi mai multa atentie urmatoarelor aspecte, pentru a minimiza riscurile asociate drumurilor lungi:

  •   Aloca un buget dedicat pregatirii autoturismului;
  •   Asigura-i masinii tale verificarile necesare in service-uri autorizate si cu personal specializat;
  •   Stabileste din timp traseele si calculeaza durata necesara parcurgerii acestora, inainte de a porni la drum.
  •   Opreste-te la anumite intervale de timp pentru a iti odihni vederea si a iti relaxa pozitia corpului dar si pentru a oferi pauze de racire motorului;
  •   Fii intotdeauna atent la sunetele emise de autoturism in timp ce acesta ruleaza – multe defectiuni sunt semnalate astfel;
  •   Pastreaza o viteza constanta si in limite legale, atat pentru un consum optim, cat si pentru a nu forta sistemele autoturismului.

 

Daca te intrebi de ce trebuie sa tii cont de toate cele scrise mai sus, afla ca, pe timpul verii, masina ta poate intampina probleme cu risc ridicat. Iata care ar putea fi acestea:

 

Verificarea sistemului de franare este extrem de importanta si trebuie realizata intr-un service specializat. Trebuie sa tii cont de faptul ca grosimea placutelor de frana trebuie sa fie cat mai mare, mai ales la rotile din fata, unde forta de franare este mai mare si uzura intervine mai rapid. In ceea ce priveste discurile de frana, este recomandata schimbarea lor daca uzura depaseste 1 mm pe fiecare fata a discului. Atragem atentia si asupra verificarii starii lichidului de frana, care trebuie inlocuit o data la doi ani.

 

Acorda o  importanta crescuta si eventualelor scurgeri de lichid ale masinii : lichidul de frana, cel de servodirectie, antigelul sistemului de racire al motorului si uleiul de transmisie. Pentru toate acestea este necesara o verificare la un service autorizat inca de la observarea primelor pierderi.

 

In timpul verii, sistemul de aer conditionat al masinii poate ceda, daca nu este intretinut corespunzator, cele mai frecvente probleme fiind cauzate de pierderile de freon si defectarea compresorului. Este necesar ca revizia de vara sa includa incarcarea cu freon a sistemului de aer conditionat, precum si igienizarea sistemului de ventilatie. (afla AICI  cum igienizezi corect sistemul de AC)

Inlocuirea filtrului de habitaclu (de polen), care filtreaza aerul inainte de intrarea in sistemul de climatizare pentru a fi racit si/sau distribuit in interiorul autovehiculului, asigura, de asemenea, confort sporit pasagerilor pe durata calatoriei, cand acestia parcurg o distanta mai mare cu aerul conditionat pornit.

 

De asemenea, vara, pot aparea mai multe probleme cu anvelopele, de aceea, inainte de plecare, trebuie verificata presiunea acestora si eventuale deformari si lovituri. Nivelul de uzura al anvelopelor se depisteaza cu ajutorul indicatorului cu care acestea sunt prevazute. In cazul in care nivelul indicatorului este depasit, se recomanda inlocuirea lor cu unele noi. Este important ca la temperaturi extreme sa fie utilizate anvelope speciale de vara si nu all-season.

 

Rularea cu viteza sau parcurgerea unui numar mare de kilometri pe suprafete accidentate si drumuri greu practicabile favorizeaza defectiuni ale sistemului de suspensie. In acest caz iti recomandam micsorarea vitezei in astfel de conditii si evitarea gropilor. In plus, la rularea cu viteza pe drumuri nationale, in conditii de nisip sau pietris, si parbrizul poate fi afectat.

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

Speram ca sfaturile noastre sa iti fie de ajutor si nu uita ca, Specialistii in piese auto AutoEco.ro iti stau intotdeauna la dispozitie si sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare legata de siguranta ta la volan si a celor dragi.

Iti uram drumuri bune, fara incidente!

 

Galerie foto

Comentarii

Scrie un comentariu
Nu exista comentarii pentru aceasta postare !